Apturėjau šiandien savo pirmą sąmoningą sapną. DILD tipo, supratau kad sapnuoju, pamačius , kad kažkaip trūksta man kambaryje baldų ir kad taip negali būti (paprastai ateiviai, demonai ir arbaletai kurių nereikia užtaisyti ir kurie šaudo dviem rėžimais nepasirodo įtartinai sapne.) Anksčiau prisimenu kelis kartus sapne įtardavau, kad sapnuoju, bet niekam aplinkui to nepasakydavau, galvojau, kad nieks nepatikės, nors ir mano kalbantis automobilis su drambliu bagažinėje slėpdavosi dėžėje tualete. Sugalvojau šiandien savo būklę pratestuot bandydamas praeit kiaurai duris (plūduriavimo keli cm nuo žemės man nepakako). Vis tik įveikti durų nepavyko, o kadangi sąmoningumui išlaikyti turėjau visą laiką galvoti, kad čia sapnas, greit mečiau tas pastangas ir jau paprastai sapnavau fantastika.lt forumo meetą. Aš turėjau laikyti sustumiamas duris, kad neįeitų 30 metrų ilgio krokodilas iš kažkokio krioklio. Mes galėjom persijungt į kitą temą, bet vis tiek galėtų ateit krokodilas.

Pastebiu, kad geriausiai sapnus atsimenu miegant patogiai (palapinėje, ant žemės ar stalo miegant niekada sapnų neatsimenu) ir kuo trumpiau arba jau pabudus, išjungus žadintuvą ir vėl užmigus dar vienai rem fazei, pavyzdžiui taip pramiegant pirmas pamokas. Reiktų užbaigti gamintis lucid dreaming mask, kuri teoriškai turėtų sapne priminti, kad sapnuoji. Prieš kokius pusę metų pradėjau ir per daug tingiu paskutinį jungiklį nueit nusipirkt ir prilituot.

Daug apie sapnus rašinėjo Ispanas su daug kuo sutikčiau, kol nepradėjo kliedėt visokiom astralinėm projekcijom. Aš apie sapnus tikrai dar daug rašysiu nes tai neišsemiama ir man viena įdomiausių temų.

2 Responses to “Lucid dream”

  1. #1 see this page says:

    see this page

    Euphorbium » Lucid dream

  2. #2 click over here now says:

    click over here now

    Euphorbium » Lucid dream

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar